Dokumenter

Dokumenter

Se og download pdf

Dette dokument giver et fint billede af, hvorfor der pludselig hænger forskelligfarvede skilte i produktionen. Det kan med fordel hænges/vises der, hvor medarbejderne færdes: Produktionsområde – omklædning – kantine eller infoskærme – blot for at nævne nogle muligheder

Ved login til lb-air.com får man systemadgang til flere forskellige rapporter samt Excel- og PDF-filer.

Se og download pdf

Herover en projektforside, hvor man ser alle nøgletal. Tallet før skråstregen viser, hvad der pt. er opnået af besparelser eller udført af reparationer, mens tallet efter skråstregen viser den samlede besparelse. Der gælder de samme regler for kWh og tilskud samt CO2. Alle tal ændrer sig automatisk, i takt med at reparationerne bliver udført.

Se og download pdf

Herunder er vist en reparationsrapport i PDF-format. Der er tale om en testrapport, og man kan derfor ikke regne med, at oplysningerne er korrekte. Det giver dog alligevel et indtryk af rapporten og dokumentationen heri  samt det værktøj, reparatøren har med sig rundt til de enkelte opgaver. Rapporten kan tilpasses, så man nøjes med at udskrive en delrapport for det område det er muligt at komme til at reparere (planlagte stop eller der hvor der ikke produceres). Dermed kan man tilpasse rapporten produktionen, så den ikke bliver berørt af unødige stop.

Klik her for at se fuld rapport